Patricia Gruber | Projectbegeleider

Patricia Gruber is in 1991 geboren in Cabudare, Venezuela. Na een jaar verhuisde ze naar Bonaire en groeide op, op het Caribische eiland. Vlak nadat ze 15 werd, verhuisde ze naar Nederland en maakte ze hier haar middelbare school af. Na mee te hebben gedaan met een voorstelling van het Rotterdams wijktheater besloot ze van acteren haar beroep te maken en ze ronde haar opleiding in 2013 af.

De Acteerschool Rotterdam bood zowel een opleiding als podium kunstenaar even als didactisch acteur. En na een jaar ontstond de samenwerking met de Hogeschool Rotterdam en de opleiding Cultureel en Maatschappelijke Vorming wat de specialisatie ‘Theater en Maatschappij’ werd.

De combinatie van deze opleidingen zorgde ervoor dat Patricia goed paste bij verschillende projecten waarbij theater als middel wordt gebruikt. Na een aantal jaar als docent en jongerencoach te hebben gewerkt bij verschillende bedrijven en organisaties, nam Patricia de uitgangen aan om bij Me and Society als regisseur en projectbegeleider aan de slag te gaan.

Ons team

Wim van Heemst

Voorzitter

Gerda Nijssen

Penningmeester

Ben jij onze nieuwe secretaris?

Bekijk vacature

Rob van Essen

Bestuurslid

Mahmoud Chavoushi

Coördinator

Marzieh Dadvar

Aandachtfunctionaris

Karin Gerretsen

Projectleider

Berdien Muller

Projectbegeleider

Samanta Dongor

Projectbegeleider

Roos Khelewan

Projectleider

Patricia Gruber

Projectbegeleider

Adriaan van der Linden

NT2 docent