Samantha Dongor | Projectleider

Samantha is 40 jaar jong, een moeder van 3 en gelukkig getrouwd. Zij is gek op lekker eten, fitness en lezen. Sinds kort is zij met veel plezier werkzaam bij Stichting Me & Society als projectleider. Ze houdt zich bezig met ‘Van Offside Naar Inside’, een project waarbij 15 meiden en hun vaders een voetbaltraject volgen. Bij dit project wordt meisjesvoetbal gestimuleerd en een gelijkwaardige positie van mannen en vrouwen bevordert.

Van oorsprong is Samantha gespecialiseerd in communicatie en marketing, maar ze heeft daarnaast altijd in de sport gewerkt. Zo heeft ze bijvoorbeeld als medewerker sportstimulering bij de gemeente Rotterdam gewerkt, diverse sportprojecten voor vrouwen gedaan en jarenlang als clubmanager van een vrouwensportschool gewerkt. Met haar onderneming De Hartslag richt zij zich op het welzijn van vrouwen middels beweging en voeding.

Door de combinatie van enerzijds commerciële werkzaamheden en anderzijds maatschappelijke projecten heeft zij kennis en ervaring opgedaan, die in het project Van Offside naar Inside goed van pas komen. Haar kracht zit in haar verbindende kwaliteiten die zij inzet om betrokkenheid en samenwerking tussen mensen en organisaties te bevorderen met sport als uitgangspunt.

“Ik hoop dat we met de gezamenlijke inzet van netwerkpartners en Stichting Me & Society een boeiende en leerzame ervaring bieden aan zowel de vaders als de dochters die meedoen met ‘Van Offside Naar Inside’”.

Projectleider van:

Van Offside Naar Inside