Kunnen wij iets voor u betekenen? Heeft u een idee voor een samenwerkingsrelatie? Wilt u één (of meerdere) projecten van ons ondersteunen? Neem dan contact met ons op!

Stichting ‘me & society’
Gebouw De Heuvel
Grote Kerkplein 5
3011 GC Rotterdam

T: 010 786 98 05
F: 084 830 8418
E: info@meandsociety.com

Postadres:
Gebouw De Heuvel
Grote Kerkplein 5
3011 GC Rotterdam
KvK: 55344798

Routebeschrijving
Met openbaar vervoer: Gebouw De Heuvel staat midden in het centrum van Rotterdam op 5 minuten loopafstand van metrostation Beurs. Plan je reis op www.9292.nl.

Volg ons

@stichtingmeandsociety

15 uren geleden

Stichting Me and Society

📝Na de zomervakantie starten we met nieuwe taallessen! De vorige groep heeft wegens Corona alle lessen digitaal gevolgd. Hierom hebben we ook geen certificatenuitreiking gehad.. Iets wat we normaal altijd doen en combineren met gezellig samen zijn en samen eten.

📝Hopelijk kunnen we ons taaltraject aan het eind van 2020 wél op een leuke manier afronden en alle hardwerkende deelnemers een welverdiend certificaat uitreiken!
... Bekijk meeBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 dagen geleden

Stichting Me and Society

🔷Onze interactieve theatervoorstelling Kiezpijn is al jaren een enorm succes op scholen. Mede om deze reden hebben wij in 2018 een boekje gepubliceerd om onze ervaringen met andere geïnteresseerden te delen.

🔷Het doel van Kiezpijn is iets los te maken bij jongeren. Door confrontatie met waargebeurde verhalen, willen wij onderwerpen aan de orde stellen die in diverse culturen als taboe gelden. Denk aan huwelijksdwang, eerwraak, homoseksualiteit, pesten, abortus en seks voor het huwelijk. Het doel is niet jongeren op andere gedachten te brengen, maar ze hierover na te laten denken.

🔷In 'Kiezpijn wordt Kies Fijn' presenteren wij de gevolgde (en door ons ontwikkelde) werkwijze. Naast handvatten vind je in dit boekje ook indrukwekkende, verdrietige en mooie verhalen van scholieren.

🔷Ongetwijfeld hebben docenten ervaring met leerlingen die een probleem aankaarten. De werkwijze van en de verhalen uit Kiezpijn kunnen helpen om signalen van leerlingen eerder te herkennen. En waar mogelijk iemand op weg helpen een oplossing te vinden voor een probleem.

🔷Swipe naar rechts voor één van de indrukkende verhalen. @ Rotterdam, Netherlands
... Bekijk meeBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 dagen geleden

Stichting Me and Society

💙Even voorstellen: Roos Khelewan, projectleider Kiezpijn, Hechting en Vision of their Future

💙Roos is geboren (1974) in Paramaribo, Suriname. In 1975 is zij naar Nederland gekomen en alhier getogen in Rotterdam Zuid. Aan de Ichthus Hogeschool Rotterdam heeft zij ‘Vormgeving & Communicatie’ gestudeerd. Daarna heeft zij Indiase Natuurgeneeskunde (HBO) gestudeerd aan de EISRA in Den Haag.

💙Na 6 jaar werken in de re-integratie ging zij werken met jongeren om juist te voorkomen dat een re-integratietraject nodig zou zijn. Sinds 2009 traint en coacht zij jongeren om ze te empoweren. Sinds 2005 is zij therapeut in de Indiase natuurgeneeskunde. Het holistische en preventieve karakter hiervan komt terug in al haar werk. In het bijzonder is zij begaan met het lot van jonge vrouwen. Haar eigen ervaringen blijken hieraan een mooie bijdrage te leveren.

💙De diversiteit in Rotterdam biedt een mooi platform om te kijken naar een inclusief heden en een inclusievere toekomst. Daar houdt zij zich dan ook graag mee bezig.

💙Wil je meer weten of Roos? Of heb je interesse in de interactieve projecten die zij leid? Stuur ons dan een PM!
... Bekijk meeBekijk minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

Stichting Me and Society

⚽️In december 2019 heeft Van Offside Naar Inside een ‘Dochter & Vader Voetbal Challenge’ georganiseerd. Deze activiteit werd gesponsord door Excelsior met tickets voor de play-offs Eredivisie Vrouwen. In verband met het Coronavirus kon deze prijs helaas niet worden uitgereikt. In plaats daarvan heeft Excelsior alle meiden een prachtig voetbaltenue en een bidon cadeau gegeven! Op de foto(‘s) zie je onze kanjers in tenue tijdens een meidenvoetbalclinic van Excelsior.⚽️

#Rotterdam #010 #Roffa #gemeenteRotterdam #makeithappen #voetbal #offsidenaarinside #nonprofit #football #voetbal #participatie #indewijk#rotterdamsewijken #connect #connecting #meandsociety #taboe #love #meisjesvoetbal #diversiteit #instadaily #family #daughterfather #friends #voetbalrotterdam #footballgirls #excelsior #voetbalclinic
#meidenvoetbal #voetbalchallenge @ Rotterdam, Netherlands
... Bekijk meeBekijk minder

Bekijk op Facebook