Skip to main content

Mahmoud Chavoushi | Projectontwikkelaar

Mahmoud is geboren (1963) en getogen in Iran. Zijn middelbare school heeft hij afgerond in de richting sociale economie (Teheran, 1982). Als politieke vluchteling is hij in 1990 naar Nederland gekomen en sindsdien woont hij in Rotterdam.

Op de Hogeschool Rotterdam heeft hij de HBO opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming gevolgd en zijn master titel (MSM) heeft hij behaald bij de Universiteit Utrecht in Master Strategisch Management in non-profit organisaties.

In de afgelopen jaren heeft hij in de welzijnswereld diverse functies bekleed: opbouwwerker in Rotterdam (’94-’95); jongerenwerker in de Schilderswijk in Den Haag (’97); projectleider Scouting Nederland in Leusden (’97-’04); projectmanager jongerenprojecten in Schiedam (’05-’06); directeur het Wereldpand, empowermentcentrum vluchtelingen in Amsterdam (’07- maart ’09); oprichter bureau ‘me & society’ (juli 2009-april 2012).

Zijn passie voor de wereld zonder grenzen vertaalt zich in het actief zijn op Europees niveau. Zo heeft hij als trainer of participant deelgenomen aan diverse trainingen, programma’s voor trainers en Europese seminars rondom thema’s als diversiteit, het Europees burgerschap, mensenrechten en jeugd- en jongerenwerk. In zijn vrije tijd is hij lid van de trainerspool van Salto-Youth.