Skip to main content

Margot Kuijpers | Projectleider

Margot Kuijpers is opgegroeid in Zeeland en studeerde Internationale Ontwikkeling, met een focus op sociologie, aan de Wageningen Universiteit. Ze heeft mooie reizen mogen maken in haar vrije tijd en voor haar studie mocht ze haar scriptieonderzoek doen in Brazilië. Nu werkt ze als projectmanager in het bredere publieke domein; van gemeentes tot zorg, onderwijs en stichtingen.

Een brede interesse heeft Margot altijd al gehad. Dat uit zich bijvoorbeeld in hobbies van haken en breien tot (paal)dansen. In haar werk als projectmanager komt dit ook goed van pas. Margot houdt zich in projecten bezig met uiteenlopende onderwerpen, zoals de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling, het verbeteren van de ouderenzorg en bij Me & Society het voorkomen en tegengaan van laaggeletterdheid.

Met een open houding, enthousiasme en een analytische blik gaat Margot graag nieuwe uitdagingen aan. Bij Me & Society zet ze zich in voor nieuwe samenwerkingen en initiatieven rondom het taalaanbod. Heb jij een idee? Of wil je taallessen inzetten in jouw organisatie? Zoek dan contact met Margot via m.kuijpers@meandsociety.com.